Д-р Нина Цветкова

Дерматолог

Д-р Цветкова е специалист дерматолог. Извършва прегледи, консултации и диагностика на пациенти с кожни заболявания от различно естество(акне, атопичен дерматит, бактериални и гъбични инфекции, заболявания на скалпа: косопад, себорея).

Има задълбочен интерес в сферата на педиатрична дерматология, дерматоскопия, диагностика и лечение на хронични кожни възпалителни заболявания

Повече информация

ОБРАЗОВАНИЕ

Завършва Медицински университет София през 2015г. с отличие. Придобива специалност Дерматология и венерология в Клиника по кожни и венерически болести към УМБАЛ „Александровска“.

КВАЛИФИКАЦИИ

  • Курсове и квалификации по дерматоскопия, алергодерматология, автоимунни кожни заболявания, дерматохирургия, както и в областта на естетиката;
  • Ежегодно участие в национални и международни конгреси и семинари по специалността.
  • Член на Български лекарски съюз, (БЛС)Българското дерматологично дружество (БДД); Европейската академия по дерматология и венерология (EADV).

БИОГРАФИЯ

След своето дипломиране д-р Цветкова специализира в Клиниката по Кожни и венерически болести на УМБАЛ „Александровска“ София. Към момента е част от екипа специалисти на МЦ Малчовците София. От началото на 2021 работи в Дерма Център Hill clinic като естетичен дерматолог.

Заяви онлайн
консултация

Напред

Запиши час
за преглед сега

Напред