Д-р Александър Атанасов

Педиатър

Опит

5 – 10 години

Работи с НЗОК

Не

Понеделник-четвъртък:
09:00-17:00ч.
Петък:

11:00 – 19:00ч

От 01.02.23г. д-р Александър Атанасов спира да работи като ОПЛ и ще се премести от кабинета на ул. “Стефан Тошев” в МЦ Малчовците с работно време от 9.30ч. до 18.00ч. Прегледите при него могат да бъдат както по НЗОК така и платени по цени на медицинския център.

Д-р Александър Атанасов е специалист педиатър в София с над 5 години опит. Извършва проследяване на физическото и нервно-психическо развитие на детския организъм, диагностика и лечение на детски заболявания. Владее руски, немски и английски език.

Повече информация

ОБРАЗОВАНИЕ

Завършва Медицински факултет на Софийски университет „Св. Климент Охридски“ през 2015 г. От 2017 г. специализира Детски болести в Специализирана болница за активно лечение по детски болести „Проф. д-р Иван Митев“ София.

КВАЛИФИКАЦИИ

  • Публикация на тема “Хипогликемичен синдром” в съавторство с екипа на Отделение по диабет на Специализирана болница за активно лечение по детски болести в списание “Практическа педиатрия”.
  • Участие в национални конгреси и семинари по специалността.

БИОГРАФИЯ

От 2013 г. до 2014 г. д-р Атанасов работи в Клиника по Сърдечна хирургия, а до 2015 г. в Интензивен сектор на отделение по Педиатрия към МБАЛ Национална кардиологична болница. В следващите 2 години е лекар ординатор в Клиника по детски болести на ІІ МБАЛ София. От 2016 г. до 2017 г. специализира Медицинска онкология в Клиника по Хематология и онкология на УМБАЛ „Св. Иван Рилски“. От 2017 г. до момента специализира Детски болести в СБАЛДБ „Проф. д-р Иван Митев“ и работи в Денонощна детска поликлиника Вела. Към момента д-р Атанасов е част от екипа специалисти на МЦ Малчовците София.

Заяви онлайн
консултация

Напред

Запиши час
за преглед сега

Напред