Д-р Адил Кадъм

Педиатър, Клинична генетика, Детски ендокринолог

Опит

10 – 15 години
Д-р Адил Кадъм е педиатър и специалист Клинична генетика в София с интереси в областта на вродените метаболитни заболявания, аутизъм и др. Провежда кетогенна диета в лечението на рефрактерна епилепсия, глиобластом и други онкологични заболявания. В практиката си в Медицински център „Малчовците“, д-р Кадъм приема пациенти и по НЗОК (направление номер 3 с код 17 /педиатрия/).

Повече информация

При пациенти с допълнително здравно осигуряване, прегледите се заплащат и се издават нужните документи за възстановяване на средствата от съответния фонд.

ОБРАЗОВАНИЕ

Завършва медицина през 2004 г. в Медицински факултет при Тракийски Университет Стара Загора. През 2013 г. придобива специалност по Детски болести в Медицински университет София, а през 2019 г. специалност Детска ендокринология и болести на обмяната.

КВАЛИФИКАЦИИ

Научните интереси на д-р Кадъм са в областите обща педиатрия, вродени метаболитни заболявания, дисморфология, генетична консултация и др.

БИОГРАФИЯ

В периода 2004-2009 г. д-р Кадъм работи като ординатор в онкохематологично отделение, общопрактикуващ лекар и ординатор в педиатрично отделение. От 2009 г. до момента д-р Кадъм работи в отделение по Клинична генетика към СБАЛДБ „Проф. Иван Митев“, а от 2015 г. до момента работи и в медицински център Малчовците. Владее английски, френски, руски и арабски език.

Заяви онлайн
консултация

Напред

Запиши час
за преглед сега

Напред